Strategie

Strategie

De missie is om via doorgedreven coaching cliënten te helpen om hun gewenste resultaten te halen. Dit gebeurt door de klant centraal te zetten, uit te gaan van zijn behoeften en bij te staan gedurende verschillende fases van zijn ontwikkeling. Deze behoeften kunnen gaan over de meest uiteenlopende problematieken. Het gaat vooral om het groeiproces van de klant te begeleiden en indien mogelijk te versnellen.
Op de website vind je tevens een blog pagina, waar je de laatste nieuwtjes kan lezen en met andere lezers in contact kan komen. Zodoende wordt er een mechanisme gecreëerd waarbij individuen constant van elkaar kunnen leren en groeien. Ambitie, klantgerichtheid en kwaliteit is waar wij voor staan.
Onze visie is om de toekomst van de persoonlijke coaching te veranderen door verschillende stijlen van de psychologie, therapie en coaching-wereld met elkaar te verenigen.
  • We staan voor kwaliteit door het beste uit jezelf te halen.
  • We staan voor duurzaamheid door lange termijn relaties aan te gaan met cliënten waarbij ze waardevolle coaching pakketten krijgen.
  • We staan voor klantgerichtheid waarbij we alles gaan doen om de noden van de klant te vervullen. Dit doen we door bekwame interventie in datgene waarin jij als persoon wil groeien of door samen een persoonlijk probleem op te lossen.
  • We staan voor ambitie door uit te gaan van geen limieten. Iedereen heeft het potentieel om zijn dromen te vervullen, wij willen je helpen dat potentieel ten volle te benutten.

Succesverhalen

Toen ik jou contacteerde wou ik graag op een hoger niveau presteren in het voetbal. Dankzij jouw advies kan ik beter presteren als het echt moet en maak ik mij minder druk. Jij leerde mij dat het mentale nog belangrijker is als het fysieke waardoor ik nu geconcentreerder speel. Ik werk elke dag heel hard maar danzij jou weet ik al naar welke doelen ik toewerk!

Sambala Diabaté – voetballer (19 jaar)

Pieter is een enthousiast persoon die mij op veel verschillende manieren heeft geholpen m.b.t. voeding en gezondheid. De eerste coaching sessie dateert al van de zomer in 2014 maar blijft mij nog altijd bij. Zo hielp hij mij met het geven van voedingsschema’s, trainingsschema’s en papieren met verschillende combinaties van gerechten. Het is ook fijn om één keer om de zoveel tijd op controle te komen, zo kan je telkens zien hoe je vooruit bent gegaan. Tijdens die controlemomenten vond ik telkens de steun en motivatie die ik nodig had om mijn doelen te bereiken. Het is soms hard werken maar het is zeker de moeite waard!

Tiffany – Ergotherapeut (26 jaar)

Toen ik Pieter leerde kennen was mijn leven niet volledig in balans. Toen introduceerde hij mij het principe van de “ego-balans”, wat meer stabiliteit in mijn leven bracht. Ik leerde over geloofsovertuigingen en handige tips hoe ik mij goed kan voelen (ook al heb ik een slechte dag). De vele momenten met Pieter brachten mij rust en zelfvertrouwen, sindsdien is mijn carrière ook in stijgende lijn gegaan. Ik ga nog steeds langs als ik een probleem ondervind – bedankt!

Lore janssens – Opticien (28 jaar)