Over

Pieter Ardaen

Ik ben Pieter Ardaen, uw personal coach, gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die ondersteuning zoeken bij hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn bedoeling is jouw groeipotentieel in kaart te brengen en je te helpen bij het ten volle benutten van jouw persoonlijke kracht.

Ik geef in de praktijk individuele begeleiding aan volwassenen vanaf 18 jaar. Ik werk voornamelijk rond de thema’s burn-out, loopbaanbegeleiding, life purpose, persoonlijk leiderschap en prestatie meesterschap. Dit zorgt ervoor dat ik zowel heb samengewerkt met een jongeheer die een andere richting wou uitgaan met zijn carrière- als met een voetballer die zijn carrière naar een hoger niveau wou tillen. Ik ben begonnen met het coachen van mensen sinds februari 2014. Toen was dit voornamelijk inzake voeding/sport.

Met zelfstandigen en bedrijven werk ik samen voor burn-out preventie en loopbaanbegeleiding van de medewerkers.

Een principe waar ik graag mee aan de slag ga is de ego-balans. Het is de balans tussen jouw belangrijkste levensgebieden: emoties, gezondheid, relaties, werk/carrière en financiën. Op deze website kan je alvast een e-book gratis downloaden om wat meer informatie te krijgen over dit principe.

Overzicht meest relevante opleidingen:

  • Cursus voedingsconsulent: 2013 (Centrum voor afstandsonderwijs)
  • Bachelor bedrijfsmanagement: 2011-2014 (AP hogeschool Antwerpen)
  • Master psychologie: 2014-2016 (KU Leuven)
  • Cursus praktische psychologie: 2016 (Centrum voor avondonderwijs Antwerpen)
  • Cursus life coaching voor gevorderden: 2017 (Centrum voor avondonderwijs Antwerpen)

Neem contact op

Mensen begeleid
47
Jaren ervaring
4
Behaalde diploma's
7
Gevolgde cursussen
11